

## The Mizoram Gazette EXTRA ORDINARY Published by Authority

 RNI No. 27009/1973
 Postal Regn. No. NE-313(MZ) 2006-2008

 VOL - XLIV
 Aizawl,
 Thursday 8.10.2015
 Asvina 16,
 S.E. 1937,
 Issue No. 497

## **NOTIFICATION**

**No. B.14015/3/2015-SEC/VC/LC/KIb, the 6<sup>th</sup> October, 2015.** Section 3 (7) of the Lushai Hills District (Village Councils) Amendment Act 2014 leh Rule 3 (1) of the Mizoram (Election to Village Councils) Rules 2014, kaihhruaina angin State Election Commission chuan Village Council Constituency zawng zawng te chu inthlang tura hriattir angin, MZ-VC 06/23 Kolasib Tumpui Village Council Constituency, te pawhin he VC Inthlanna hi neih niin hetiang hian VC Member an thlang a:

<u>SI. No.</u>	List of Elected Candidates	Name of Political Parties	Total Votes Obtained (Hmuh tam dan indawtin)
1.	Laldawngliana	INC	657
2.	VL Siama	INC	571
3.	T. Laldawngliana	MNF	514
4.	C. Lalrinchhana	MNF	451
5.	F. Lalrinmawii 'R'	MNF	359

Amaherawhchu Pi Baby Lalramdini leh official candidate thenkhat ten he Village Council Inthlanna hi Rule 84 of the Mizoram (Election to Village Councils) Rule 2014-in a phal angin Vote chhiar chungchangah lungawilohna neiin, cheng Rs 300/- petition fee pe in a hnuaia mi ang hian lungawilohna an rawn thlen a:

Vawi engngemaw zat vote chhiar nawn a nih hnu pawhin result a danglam zel avangin.

Hetiang hi a nih avang hian Rule 86 of The Mizoram (Election to Village Councils) Rules 2014, denchhenin State Election Commission Notification No. B.14015/3/2015-SEC dt. 20.5.2015 hmangin Election Tribunal Kolasib District atan dinin he thubuai hi ngaihtuah a ni ta a.

Election Tribunal chuan he Inthlana Official zawng zawng te leh Petitioner te chu ko khawmin election documents zawng zawng te leh ballot paper te Form 30 Returning Officer in a submit te nen chuan rechecking neih leh vek a ni a. General leh Reserved seat atana vote tla zawng zawngte chu chhiar that leh niin hetiang hian result awmdan chu a ni ta ani:

<u>SI. No.</u>	List of Elected Candidates	Name of Political Parties	Total Votes Obtained (Hmuh tam dan indawtin)
1.	Laldawngliana	INC	599
2.	VL Siama	INC	514
3.	T. Laldawngliana	MNF	456
4.	Lalbiakmawia Kawlni	INC	412
5.	F. Lalrinmawii 'R'	MNF	324

## Ex-497/2015

Tichuan, Election Tribunal chuan Rule 89 (3) of The Mizoram (Election to Village Councils) Rules, 2014 a thuneihna a pek angin Pu Lalbiakmawia Kawlni INC chu Pu C.Lalrinchhana.MNF aia tlingah a puang ta ani. He Tribunal thuthlukna hi Political Party aiawh Candidate zawng zawng te pawhin an pawmtlan vek thu ziakin an nemnghet a ni.

**State Election Commission** chuan Rule 89 (4) of The Mizoram (Election to Village Councils) Rules, 2014 hnuaia thuneihna a pek angin Election Tribunal Kolasib thutlukna ang hian Pu Lalbiakmawia Kawlni INC chu Village Council of MZ-VC 06/23 Kloasib Tumpui seat khat luah turin tlingah a apuang a ni.

L. Tochhong, State Election Commissioner, Mizoram : Aizawl.